Editare in Adobe Premiere Pro
:: Editare
Pagina 1 din 1 • Distribuiți •
Editare in Adobe Premiere Pro
Totul despre Adobe Premiere Pro
Gabriel Bordas- Admin
Data de înscriere : 20/02/2008
Varsta : 39
Localizare : Barcelona
Matrox RT.X2 SD
Cine detine o astfel de placa de editare in timp real, ne poate ajuta cu niste detalii mai exacte? Cat timp economisesti cu aceasta placa?
mihai- Mesaje : 134
Data de înscriere : 21/02/2008
Varsta : 34
Re: Editare in Adobe Premiere Pro
salutare
posed modelul mai vechi (RT.X100 Pro) dar banuiesc ca diferente mari nu sunt intre ele...
este de foarte mare ajutor pentru corectiile de culoare in timp real,foarte multe tranzitii in timp real (desi nu ma omor cu ele),chestii mai de efect (glow,diferite mask-uri etc),captura de pe camere analogice cu transformare in avi.DV si nu in ultimul rand exportul din Premiere in format m2v sau mpeg2 (mult mai rapid decat daca exporti clasic prin mainconcept si apoi encodare mpeg2 separata);este super ok pentru nunti.
una peste alta sunt foarte multumit de ea,isi merita banii,la acest model singurul impediment este ca nu lucreaza RT cu jpeg-urile (trebuie randate) in rest este super ok placa
numai bine
daniel
posed modelul mai vechi (RT.X100 Pro) dar banuiesc ca diferente mari nu sunt intre ele...
este de foarte mare ajutor pentru corectiile de culoare in timp real,foarte multe tranzitii in timp real (desi nu ma omor cu ele),chestii mai de efect (glow,diferite mask-uri etc),captura de pe camere analogice cu transformare in avi.DV si nu in ultimul rand exportul din Premiere in format m2v sau mpeg2 (mult mai rapid decat daca exporti clasic prin mainconcept si apoi encodare mpeg2 separata);este super ok pentru nunti.
una peste alta sunt foarte multumit de ea,isi merita banii,la acest model singurul impediment este ca nu lucreaza RT cu jpeg-urile (trebuie randate) in rest este super ok placa
numai bine
daniel
danny2008- Mesaje : 3
Data de înscriere : 11/03/2008
Eu am inceput sa lucrez cu placile matrox din 2001, si am fost placut suprins de cat de usor si rapid se poate monta.
Singura problema am avut-o cu windows, in rest Adobe Premier + Matrox pt NBC este o foarte buna alegere, mai ales functia RT.
Singura problema am avut-o cu windows, in rest Adobe Premier + Matrox pt NBC este o foarte buna alegere, mai ales functia RT.
Gabriel Bordas- Admin
Data de înscriere : 20/02/2008
Localizare : Barcelona
am eu placi RTX2, spune-mi ce te-ar interesa?
Ankh- Mesaje : 21
Data de înscriere : 22/03/2008
Localizare : Timisoara
Adobe Premiere Pro
Am reinstalat SO si Adobe Premiere Pro si acum nu ma mai lasa sa import fisiere mpeg2,cred ca imi scapa ceva la capitolul setari.Inainte puteam face acest lucru dar acum nu mai vrea cel putin la mine.Imi da urmatoarea eroare:Unsupported audio rate in file.Am incercat si fara audio,adica doar film dar degeaba.As fi tare bucuros daca ar putea cineva sa ma scoata din ..........Multumesc.
rovid- Mesaje : 15
Data de înscriere : 23/02/2008
Ankh a scris:am eu placi RTX2, spune-mi ce te-ar interesa?
Poti sa faci te rog un review despre aceasta placa...sau mai bine zis "convinge-ma" sa-mi cumpar una pentru ca nu stiu cu ce ma poate ajuta mai exact si as vrea sa achizitionez ceva care sa-mi usureze munca...pt ca nu mai dovedesc...
mihai- Mesaje : 134
Data de înscriere : 21/02/2008
Varsta : 34
RT tot ce tine de editare, mai putin time remaping din CS3, efecte, corectii de culoare, etc.
Editare HDV nativa, corectii etc, totul este RT.
Multicam cu preview pe LCD sauTV RT.
Cam atat, in rest intreaba tu ce te intereseaza.
Eu nu pot si nici nu ma intereseaza sa te "conving"
Editare HDV nativa, corectii etc, totul este RT.
Multicam cu preview pe LCD sauTV RT.
Cam atat, in rest intreaba tu ce te intereseaza.

Eu nu pot si nici nu ma intereseaza sa te "conving"

Ankh- Mesaje : 21
Data de înscriere : 22/03/2008
Localizare : Timisoara
:: Editare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum